Mehmetçik nefes aldırmıyor! Eren-11 operasyonunda 2 terörist öldürüldü

Jandarma Genel Komutanlığı, Eren-11 operasyonları kapsamında Bitlis Hizan kırsalında, 2 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Jandarma Komando ve JÖH birliklerince, J-İHA, J-SİHA ile Hava Kuvvetlerinin desteğinde yapılan operasyonun görüntüleri de paylaşıldı.

This browser does not support the video element.

Jandarma Genel Komutanlığı, Eren-11 operasyonları kapsamında Bitlis Hizan kırsalında, 2 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabından yayınlanan mesajda, Bitlis İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince, J-İHA, J-SİHA ile Hava Kuvvetlerinin desteğinde operasyon yapıldığını bildirdi. Paylaşımda Eren-11 operasyonları kapsamındaki operasyondan görüntüler de yer aldı:

"Eren-11 Operasyonları kapsamında, Bitlis Hizan kırsalında, İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince J-İHA, J-SİHA ile Hava Kuvvetlerinin desteğinde yapılan operasyonda, 2️⃣ terörist etkisiz hale getirilmiştir."

‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası! MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI! Sinan Ateş cinayetinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! "Görüş ayrılıklarına rağmen diyalog kanalları açık" EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ!