Mehmetçik, Marmaris’te yangın söndürme çalışmalarına gece gündüz devam ediyor

Muğla'nın ilçesi Marmaris'te devam eden orman yangınıyla mücadeleye Mehmetçik de gece gündüz katılıyor. Milli Savunma Bakanlığı, yangın söndürme çalışmalarına katılan Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'ndaki askerlerin görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

This browser does not support the video element.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Marmaris’te devam eden yangını söndürme çalışmalarına Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'ndaki Mehmetçiğin de araçları ile aralıksız yardım ettiğini duyurdu. Bakanlık, söndürme çalışmalarının görüntüsünü de yayınladı.

Bakanlık, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, “Marmaris’te devam eden yangını söndürmek için devletimizin diğer kurum ve kuruluşları ile omuz omuza mücadeleye devam ediyoruz. Aksaz Deniz Üs Komutanlığımızdaki Mehmetçiklerimiz de beraberindeki yangın söndürme araçları ile bölgede aralıksız görev yapıyor” açıklamasını yaptı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"