Mehmetçik geceyi aydınlattı! Petrol tesislerini başlarına yıktı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Silahlı İnsansız Hava Araçlarıyla (SİHA) Suriye'nin Haseke kentinin kuzeyindeki Kamışlı beldesinde bulunan terör örgütü PKK kontrolündeki SADCOP petrol tesisini vurdu.

This browser does not support the video element.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üssümüze sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmalarda 12 askerimiz öncek günlerde şehit olmuştu.

DUR DURAKSIZIN İMHA

Güvenlik güçlerimiz de 22-23 Aralık'ta gerçekleşen menfur terör saldırılarının hemen sonrasında Suriye ve Irak'taki bölücü terör örgütü PKK/KCK/YPG/PYD unsurlarını dur duraksızın imha etmeye başladı. 

Bu akşam da terör hedeflerine yönelik operasyonlar devam etti. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Silahlı İnsansız Hava Araçlarıyla (SİHA) Suriye'nin Haseke kentinin kuzeyindeki Kamışlı beldesinde bulunan terör örgütü PKK kontrolündeki SADCOP petrol tesisini vurdu.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar