Mehmetçik -20 derecede operasyona devam ediyor!

TSK'ya bağlı komando birlikleri, Doğu Anadolu Bölgesi'nde, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarını zorlu arazi ve hava koşullarına rağmen sürdürmeye devam ediyor.

TSK'ye bağlı komando birlikleri, Türkiye'nin huzur ve barışını bozmak için eylemler yapmaya çalışan, sivillere bile zarar vermekten çekinmeyen eli kanlı terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarına ülkenin diğer bölgelerinde olduğu gibi kara kışın en ağır geçtiği Doğu Anadolu'da da devam ediyor.

Yılın 6 ayı beyaz örtü ile kaplı olan Doğu Anadolu'da etkili olan şiddetli kar yağışı ve soğuk havaya rağmen zaman zaman haftalarca arazide kalarak mücadelesini sürdüren Mehmetçik, terör örgütlerinden temizlediği üslerde kardan yaptıkları "iglo" evlerde kalarak soğuktan korunmaya çalışıyor. 


Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı