Mehmetçiğin merhametini görüp teslim oldular!

Iğdır kırsalında jandarma timlerinin ikna çalışması sonucu saklandıkları mağaradan çıkarak teslim olan 2 PKK'lı kadın teröristle ilgili çarpıcı ayrıntılara ulaşıldı. Ağrı Dağı yakınında jandarma timlerinin sürdürdüğü operasyonda Zin kod adlı Mürvet Kasımoğlu ve Roji kod adlı Şerivan Mahmud adlı kadın teröristler bir mağarada sıkıştırıldı. Mehmetçik onları etkisiz hale getirmek yerine ikna etme yoluna gitti.

Rütbeli bir asker, ses cihazıyla onlara ailelerini, çocukluk yıllarını ve geçirdikleri bayramları hatırlatan konuşmalar yaptı. Bu konuşmaların ardından kadın teröristler ellerini başlarının üzerine koyup mağaradan ağlayarak dışarı çıktılar. Kadın teröristler ifadelerinde "Askerin merhametini gördük, teslim olduk" dediler. Teröristlerden Kasımoğlu'nun üniversite mezunu olduğu ve 2013 yılında örgüte katıldığı ortaya çıktı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı