Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef Veliahtı Belli Oldu! Ünlü İsim Jüriye Dahil Oluyor!

Ekranların en çok takip edilen yemek yarışması MasterChef yeni sezonunda bomba gibi bir jüri değişikliğine gidiyor. Şef Mehmet Yalçınkaya'nın ayrıldığı yarışmada yeni jüri üyesi isim belli oldu. İşte detaylar ve yeni jürinin ismi...

MasterChef yeni jüri üyesinin gelmesiyle bambaşka bir sezona hazırlanıyor. TV8 ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle ve heyecanla takip edilen yemek yarışması MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya yeni sezonda olmayacak. Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef Veliahtı Belli Oldu! Ünlü İsim Jüriye Dahil Oluyor!

Sert ve agresif stiliyle yarışmanın en ilgi çekici jüri üyesi olan Mehmet Yalçınkaya'dan boşalan jüri koltuğu için uzun süredir arayışlar devam ediyordu.

Mehmet Yalçınkaya'nın yerine kimin MasterChef jürisi olacağı merakla beklenirken gelen son haber bomba etkisi yarattı. Ve sonunda Mehmet Şefin yerine gelecek isim de ortaya çıktı.

MASTERCHEF'TE YENİ JÜRİ ÜYESİ BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı, MasterChef yeni jüri üyesi için adayını açıkladı. Gelen son haberlere göre Acun Medya'nın uzun süredir jüri koltuğu için düşündüğü isimler Fatih Tutak, Ömür Akkor, Refika Birgün ve Arda Türkmen arasından bir isim seçildi.

MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'nın yerine geçmesi teklif edilen isim Arda Türkmen teklifi kabul etti. Yeni sezonda yemek yarışmasının jüri koltuğunda Danilo Şef, Somer Şef ve Arda Türkmen oturacak.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber