Bakan Kasapoğlu: "Kötüler kaybedecek, iyiler kazanacak"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Irkçılık insanlık suçudur! Temsilcimiz Başakşehir’in yanındayız. Verilen mesaj; sporda kardeşliğin kazanacağı mesajıdır. UEFA'nın bu gece ve bundan sonra atacağı adımlar hayati önemdedir. Kulüplerimiz, spor camiamızın yaklaşımı takdire şayan. Cumhurbaşkanımız ilk andan itibaren olayın takipçisi. Kardeşlik kazanacak."

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, PSG-Başakşehir maçında yaşanan ırkçılık skandalının ardından, "Kötüler kaybedecek, iyiler kazanacak" dedi.

NTV canlı yayınına bağlanan Bakan Kasapoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

"Başakşehir kulübümüzü, sporcularımızı ve yöneticilerimizi gösterdikleri asil duruş nedeniyle canı gönülden kutluyorum. Bu anlamlı davranış, yarınlar adına ırkçılığın kaybetmesi anlamında mesafe olacaktır. Verilen mesaj; sporda kardeşliğin kazanacağı mesajıdır. UEFA'nın bu gece ve bundan sonra atacağı adımlar hayati önemdedir. Kulüplerimiz, spor camiamızın yaklaşımı takdire şayan. Cumhurbaşkanımız ilk andan itibaren olayın takipçisi. Kardeşlik kazanacak."

Borsa günü düşüşle tamamladı! İşte günün en çok işlem gören hisseleri Eda Nur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişme! Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin büyük değişimi! O kareleri olay oldu...
Sonraki Haber