Mehmet Ali Erbil sosyal medyadan sevgili yaptı

Duymayan Kalmasın programına katılan Mehmet Ali Erbil, program sunucularının ısrarı üzerine sosyal medyadan bir sevgili yaptığını söyledi.

Canlı yayında Bakü’ye uçacağını söyleyen Mehmet Ali Erbil, Seren Serengil’in ‘Benim tanıdığım Mehmet Ali bu yolculuğa bir aşk, sevgili için çıkıyordur’ demesi üzerine bu ilişkisini itiraf etmek zorunda kaldı. Instagram’dan bir sevgili edindiğini söyleyen Erbil, onun için Bakü’ye gideceğini açıkladı.

KIZI YASMİN’LE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin’le ilgili sorulara ise ‘Kızım Yasmin şov dünyasının içinde ve yaptıkları gayet normal, ancak yine de sosyal medyaya koyduğu bazı fotoğraflarından dolayı uyarıyoruz’ şeklinde yanıt verdi.

ŞAFAK SEZER’LE PROJE

Ramazan ayında Çarkıfelek’le ekranlara dönmeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında bir de dizi müjdesi verdi. Şafak Sezer’le birlikte yeni bir dizi çekeceğini söyleyen Erbil, ‘Bir komedi dizisi çekeceğiz’ şeklinde konuştu.

Ermeni Başpiskopos Bagrat Galstanyan'ı kim öldürecek? Romanya vatandaşları Türkiye’ye vizesiz girebilecek Eşi Bedriye Kılıç’ı öldürdüğünü itiraf etmişti! İşte istenen ceza
Sonraki Haber