Mehmet Ali Erbil çapkınlık yaparken fena yakalandı!

Mehmet Ali Erbil, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Partide Erbil'e eşlik eden kadınlar gözlerden kaçmadı. Erbil'in yanındaki kadınlar, ünlü şovmenin eski çapkınlık günlerini hatırlattı.

Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu.

Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri döndü.

Erbil, ağır bir hastalık geçirdiğini belirterek, "Uzun bir tedavinin ardından kendimi çok iyi hissediyorum. Her geçen gün daha iyi duruma geldik. Sevenlerimin birçoğu bana dualar etti, onların dualarıyla ve tedavilerle ayakta kaldık. Şükürler olsun ki şu anda çok iyi durumdayım" demişti.

''YANLIŞ BİR DURUM YOK''

Mehmet Ali Erbil, son olarak Karaköy'de bir mekanda işadamı Bülent Korkmaz'ın doğum gününe katıldı. Erbil'e eşlik eden kadınlar ise gözlerden kaçmadı. Mekan çıkışı yanındaki kadınlarla evinin yolunu tutan Mehmet Ali Erbil, ''Evimize gidiyoruz yanlış bir durum yok" dedi.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! En çok işlem gören hisseler hangileri Deprem bölgesinde hava sıcaklıkları yükseliyor mu? Bakan Yerlikaya'dan Ayhan Bora Kaplan soruşturması açıklaması
Sonraki Haber