Megastar'ın Harbiye maratonu bilançosu belli oldu!

Ünlü şarkıcı Tarkan, her yıl düzenlediği Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konserlerinin yedincisi gerçekleştirerek maratonu sona erdirdi. Konserini izlemeye gelen sevenlerine sosyal medyadan seslenen Tarkan, “Bugün Harbiye’deki son gün. İçim buruk, hüzünlü.Deprem oldu geldiniz, yağmur yağdı geldiniz. Hiç unutmayacağım bu sevgiyi, ilgiyi.” dedi. Sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan Megastar, yedi gün boyunca yaklaşık 50.000 kişiyi ağırladı.

İlk günden itibaren zamansız şarkıları ile dinleyenlere anılarla dolu bir konser deneyimi yaşatan Tarkan, yedi gün boyunca toplamda 20 saat sahnede kalarak kendisini dinlemeye gelenlerin ayaklarını yerden kesti.

Biletlerinin satışa çıktığı ilk günden itibaren birkaç saat içinde tükendiği ve yoğun talep üzerine konser serisini bir gün uzatarak yedi güne çıkartan Megastar Tarkan, son kez Harbiye sahnesindeydi.

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Uçakta korku dolu anlar! Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti!