Deniz Türüç&Giuliano Medipol Başakşehir'de

Başakşehir, transfer döneminin son gününde Fenerbahçe'nin eski yıldızı Giuliano ve Deniz Türüç'ü renklerine bağladı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan geçtiğimiz günlerde ayrılan 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano, Turuncu-lacivertlilere imzayı attı. Başakşehir ayrıca, 27 yaşındaki bir diğer orta saha oyuncusu Deniz Türüç'ü de kadrosuna dahil etti.

Süper Lig'de transferin son gününde 2019-2020 sezonunun şampiyonu Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'den Deniz Türüç'ü renklerine bağladığını duyurdu.

Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamayan son şampiyon Medipol Başakşehir, Deniz Türüç ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı. 

Sağ kanat ve orta sahada görev yapabilen 27 yaşındaki milli futbolcu Fenerbahçe'ye Kayserispor'dan transfer olmuştu.

Fenerbahçe ise Deniz Türüç'ün transferi ile ilgili olarak, "Futbolcumuz Deniz Türüç’ün kiralık transferi için Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Deniz Türüç bir yıl boyunca Başakşehir forması giyecektir." açıklamasını yayımladı.

GIULIANO DA BAŞAKŞEHİR'DE

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Suudi Arabistan'ın Al Nassr ekibine sattığı Brezilyalı yıldızı Giuliano da Başakşehir'de. 

Giuliano geçtiğimiz günlerde kulübüyle olan sözleşmesini feshetmişti. 

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber