Başakşehir'den "Kocaman" geri dönüş!

Son şampiyon Başakşehir, kümede kalma savaşı verdiği sezonda son 4 maçta 10 puan toplayarak tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Aykut Kocaman yönetimindeki Turuncu-Lacivertliler, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ilk yarısını geride tamamladığı maçı kazanmayı bildi. Ankaragücü'nde ise işler iyi gitmiyor...

Süper Lig'in 39. haftasında Ankaragücü'nü ağırlayan Medipol Başakşehir, 0-1 geriye düştüğü maçı 88'de bulduğu golle 2-1 kazanmayı başardı. Puanını 43 yapıp düşme potasından hızla uzaklaş veren Turuncu-Lacivertli ekip, son 4 maçta 10 puan topladı.

4 maçtır kazanamayan ve son 2 maçında mağlup olarak Başakşehir'e gelen Başkent ekibi, 15. dakikada John Paintsil’in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Başakşehir 63'te Daniel Aleksic'le 1-1'i, 88'de de devre arasında kadrosuna kattığı Şilili kanat forveti Junior Fernandes'le 2-1'i buldu.

14. sıraya yükselen Aykut Kocaman’ın takımı, geçtiğimiz haftada da kümede kalma savaşı veren rakibi BB Erzurumspor’la deplasmanda karşılaşmış ve geriden gelerek kazanmıştı. O maçta Başakşehir'e 3 puanı getiren golü 85'te Frederik Gulbrandsen kaydetmişti.

İstanbul ekibi haftaya Sivasspor deplasmanında ter dökecek.

Teknik direktörlüğe Hikmet Karaman'ın gelişiyle ayağa kalkan Ankaragücü ise 5 maçtır kazanamıyor. 38 puanla 18. sırada kalan Sarı-Lacivertliler, haftaya evinde Fenerbahçe'yi yenemezse son 2 maçta ciddi bir krize girecek.

PKK/DEM’li 27 belediye başkanına kayyum yolda Rekabet Kurulu'ndan Facebook'un sahibi META'ya dev ceza Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi...
Sonraki Haber