Meclisi çalıştırmamak için bakın neler yaptılar!

CHP'li milletvekilleri, meclisin çalışmasını engellemek için ellerinden geleni yaptı. O anlara ilişkin görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti'li vekil Ravza Kavakçı Kan, söz konusu olaya tepki gösterdi.

This browser does not support the video element.

Meclisteki Sayıştay üye seçimi oylaması CHP'li vekillerin skandal uygulamalarına sahne oldu. Meclisin çalışmasını engellemek isteyen vekiller girdikleri kabinlerden uzun süre çıkmadı. Öyle ki bazı vekiller kabin içerisinde telefon görüşmesi yaptı.

Duruma tepki gösteren AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, sosyal medya hesabından o anlara ilişkin görüntüleri paylaşarak şu ifadeleri kullandı;

''An itibarıyla @TBMMresmi Genel Kurulunda Sayıştay için üye seçimi esnasında CHP’li milletvekiller Meclisi çalıştırmamak için oy kabinlerine girip cep telefonu ile konuşma yapıyor, adeta saklambaç oynuyor. Twitter’da uzun video paylaşılamadığı için hepsini paylaşamıyoruz. Üzücü..''

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"