MEB'den yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitime geçişle ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Buna göre yüz yüze eğitim 2 Mart 2021 Salı günü başlayacak ve yüksek ve çok yüksek riskli illerde okul öncesi eğitim kurumlarında tam zamanlı, ilkokullarda haftada iki gün, 8. sınıflarda haftada 12-22 saat, 12. sınıflarda haftada 16-24 saat olarak başlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın açıkladığı yüz yüze eğitime başlama kararının detayları belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan şu açıklama yapıldı:

"2 Mart Salı günü itibarıyla tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitime başlanılacaktır.

Yüksek ve çok yüksek riskli olarak tanımlanan illerde yüz yüze eğitime okul öncesi eğitim kurumlarında tam zamanlı, ilkokullarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 2 gün, 8. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 12-22 saat, 12. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 16-24 saat olarak başlanacaktır.

Yüz yüze eğitim kapsamı dışındaki uygulamalarda uzaktan eğitime devam edilecek. Yüz yüze eğitime katılım veli rızasına bağlı olacak.

Liselerdeki sınavlar 8 Mart Pazartesi'den itibaren tüm illerde salgın tedbirleri çerçevesinde yüz yüze gerçekleştirilecek."

Panathinaikos'ta Fatih Terim'in görevine son verilecek İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması Müşterisinde "Milliyet Farkı" alan otelin cezası belli oldu
Sonraki Haber