MB Başkanı Hafize Gaye Erkan: Ev bulamadık. Annemlere yerleştik. İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'un Manhattan'dan pahalı olduğunu söyledi ve artan kiralar nedeniyle ev bulamayınca annesinin yanına yerleştiklerini ifade etti.

Türkiye genelinde en büyük problemlerden biri de artan kira fiyatları. Birçok vatandaş ev sahibiyle davalık olmuş durumda ve kontratı bitenler de ev bulamkta güçlük çekiyor.

Artan kira fiyatlarnın etkilediği vatandaşlardan biri de Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan oldu. Erkan, annesinin yanında kaldığını açıkladı.

KİRA PROBLEMİ

Ahmet Hakan'a  konuşan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan,  "Kira sorunu nasıl çözülecek?" sorusunu cevaplandırdı.

Erkan bu soruya cevap verirken artan kira fiyatları nedeniyle annesinin yanında kaldığını ifade etti:

"EV BULAMAYINCA ANNEME TAŞINDIM"

"Bir insanın 10 evi olmamalı, 10 insanın bir evi olmalı. Ev ve gıda çok önemli. Sağlık konusunu devletimiz çok oldu çözeli. İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz."

"Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den
Sonraki Haber