MasterChef Atike Hem Kızını Hem Çocukluk Fotoğrafını Paylaştı!

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye 2022'de en çok konuşulan yarışmacıların başında şüphesiz Atike Bozyaka geliyor. Sosyal medya hesabından kızı Rana'nın fotoğrafını paylaşan MasterChef Atike, babasıyla olan çocukluk fotoğrafına da yer verdi. İşte MasterChef Atike'nin kızı Rana ve çocukluk fotoğrafı...

Geçtiğimiz günlerde MasterChef'ten elenen Atike Bozyaka sosyal medya hesabından takipçileriyle soru cevap etkinliği yaptı. Birçok soruya yanıt veren Atike, en çok merak edilen detaya da cevap verdi. MasterChef Atike'nin kızı ve babası yarışmanın izleyenleri tarafından sık sık araştırılıyordu. MasterChef Atike hayranlarının isteğini kırmayarak kızı Rana ve babasının fotoğraflarını paylaştı.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!