Maske almak isteyen çarşaflı kadına hakaret: Virüsü sizin gibiler getirdi

Ankara'da eczaneden maske almaya giden çarşaflı bir kadın, skandal hakaretlere maruz kaldı. Eczanedeki başka bir kadın, maske almak için gelen vatandaşa başörtülü olduğu için "Maskeye ihtiyacın yok sana başındaki yeter, virüsü sizin gibiler getirdi" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgını sürecinde vatandaşlara ücretsiz maske verileceğini açıklamasının ardından eczanelere teslim edilen maskeler, vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

"VİRÜSÜ SİZİN GİBİLER GETİRDİ"

Ankara'da maske almak için eczaneye giden çarşaflı kadına hakaret edildiği ortaya çıktı.

Eczanedeki bir kadının; maske almak için eczaneye gelen vatandaşa sadece başörtülü olduğu gerekçesiyle; "Maskeye ihtiyacın yok sana başındaki yeter, virüsü sizin gibiler getirdi" diye hakaret ettiği öğrenildi.

BAŞSAVCLIK HAREKETE GEÇTİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın; maske almak için eczaneye giden çarşaflı vatandaşa hakaret eden kadın hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.

Başsavcılığın; maske almak için eczaneye gelen vatandaşa sadece başörtülü olduğu gerekçesiyle; "Maskeye ihtiyacın yok sana başındaki yeter, virüsü sizin gibiler getirdi" diye hakaret eden kadının kimlik tespiti için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne yazı yazdığı bildirildi.

Kadının kimliğinin tespitinin ardından ifadesinin alınacağı kaydedildi.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt! Ydi Bela Hüsnü sokağın neşesi oldu...
Sonraki Haber