Marmaris yangınında sabotaj ihtimali güçleniyor: Böyle bir ortamda yangın çıkmaz!

Muğla Marmaris'te önceki akşam başlayan yangına müdahale hız kesmeden devam ederken sabotaj ihtimali giderek güçleniyor. Nemin yüzde 42, sıcaklıkların 30 derece, rüzgar hızının 30 km/saat olduğuna dikkat çeken Orman Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Türkyılmaz, "Böyle bir ortamda yangının çıkmış olması, bütün bu verileri yan yana koyduğumuzda sabotaj ihtimalini güçlendiriyor” dedi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki akşam başlayan orman yangına müdahale hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık 250 hektarlık bir alanda meydana gelen yangına havadan 20 helikopter ve 14 uçak ile müdahale ediliyor. Yangın, rüzgarın yön değiştirmesiyle alevlendi.Ciğerlerimizi kül eden afetle ilgili sabotaj ihtimali üzerinde de duruluyor.

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...