Meteoroloji bölge bölge açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kütahya hariç Marmara, Ege, Batı Akdeniz bölgeleri ile Bitlis, Şırnak, Van, Siirt ve Batman çevrelerinin yağışlı geçeceği uyarısında bulundu. Meteoroloji’nin verilerine göre Ege ve Batı Akdeniz’in yüksek kesimleri ile Bitlis ve Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26-27 Ocak tarihlerine ilişkin hava durumu beklentilerini yayımladı.

Söz konusu verilere göre Marmara Bölgesi’nin batısı ile Ege ve Batı Akdeniz’de havanın yağışlı geçmesi bekleniyor.

Bazı bölgelerde ise karlar karışık yağmur ve kar yağışının beklendiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, (Kütahya hariç) Ege, Batı Akdeniz ile Bitlis, Şırnak, Van, Siirt ve Batman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Batı Akdeniz'in yüksekleri ile Bitlis ve Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, bu gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege ile Edirne ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek