Marmara Gölü'nden gelen gizemli ses

Manisa'da bulunan ve son yıllardaki kuraklık nedeniyle yok olma tehlikesi altında olan Marmara Gölü'nden gelen gizemli ses bölge halkını tedirgin ediyor. Bölgede oluşan bir çukurdan fokurdama sesleri ve yanıcı gaz geldiğini belirten vatandaşlar yetkililerden araştırma yapılmasını bekliyor. Vatandaşlar ses ve çıkan gaz nedeniyle tedirgin olduklarını, yapılacak inceleme ile durumun aydınlatımasını beklediklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Ulusal Öneme Sahip Sulak Alan" olarak tescillenen ayrıca tepeli pelikan, karabatak gibi nesli tehlikede olan kuş türleri de dahil olmak üzere yaklaşık 20 bin su kuşuna ev sahipliği yapan Marmara Gölü neredeyse kuruma noktasına geldi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü