Market alışverişinde gördüklerini kaydeden vatandaşlar böyle tepki gösterdi!

Zincir marketlerde tartışmalara yol açacak görüntüler bir vatandaş tarafından kaydedildi. Görüntülerde tarihi geçen ürünleri yırtarak ve silerek tekrar satışa sunulduğu görüldü. İşte sosyal medyada çok konuşulan o video...

Sosyal medya üzerinden paylaşılan video vatandaşlar tarafından tepki topladı. Paylaşılan videoda alışveriş yapan bir vatandaş tarafından Pendik İst Marine AVM'de bulunan Macrocenter marketinin Çek Cumhuriyeti'nden ithal edilen dondurulmuş donut ürünlerinin son tüketim tarihlerinin silindiği kaydedildi.

Tarihleri siliyor ya da değiştiriyorlar

7 Aralık tarihinde kaydedilen bu görüntüde dondurucudan çıkararak ürünleri tek tek gösteren vatandaşlar " herhalde Satana kadar burada bekletecekler " diyerek tepki gösterdi. Özellikle tarihini yırtarak ve silerek dondurucu üzerinden ürünleri satışa beklettiklerini belirten vatandaşlar, geçen seferde böyle bir durumla karşılaştıklarını söylüyor.

İşte çok konuşulan o video;

5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Hamas'tan ateşkes açıklaması! R. Madrid 4 hafta kala şampiyonluğa ulaştı, Arda Güler ilki yaşadı!
Sonraki Haber