Marek Hamsik, Trabzonspor şampiyon olursa 61 sayısını dövmesi yaptıracak

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Harek Hamsik taraftarların sorularını yanıtladı. Kulübün sosyal medya hesabında yayınlanan videoda yıldız oyuncu taraftarlara, Trabzonspor sezon sonunda şampiyon olursa 61 sayısını dövme olarak yaptırma sözünü verdi.

Trabzonspor’un 2021-22 sezonunda transfer ettiği başarılı oyuncu Marek Hamsik, kulüp tarafından hazırlanan videoyla taraftarlarla buluştu. Trabzonspor’un sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda Hamsik, taraftarların sorularını cevapladı.

Videoda bir taraftarın transfer olmadan önce Trabzon ve Trabzonspor hakkında ilk duyduğu şeylerin ne olduğu sorusunu yanıtlayan Hamsik, “İlk olarak Napoli’ye deniziyle, güzel yemekleriyle, tutkulu taraftarıyla, güzel stadıyla birçok yönden benzer bir yer olduğunu söylediler ve hepsi doğru” dedi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...