Maraşlı Alina Boz'un Makyajsız Haline Hayranları Bayıldı! Bu Sevimliliği Görmeniz Lazım! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor

Genç oyunculardan olan Alina Boz, Pramparça ile adından söz ettirdi. Maraşlı ile kalplerde taht kurdu. Bu aralarda da farklı işlerde yer alan Alina Boz, oyunculuğunda oldukça deneyim elde etmiş oldu.

Genç oyunculardan olan Alina Boz, Pramparça ile adından söz ettirdi. Maraşlı ile kalplerde taht kurdu. Bu aralarda da farklı işlerde yer alan Alina Boz, oyunculuğunda oldukça deneyim elde etmiş oldu.

Başarılı, genç ve güzel oyuncu Maraşlı dizisinde canlandırdığı Mahur'la da beğeni alıyor. Atv'de Pazartesi akşamları yayınlanan dizide Burak Deniz ile uyumlu bir ikili olan Alina Boz, geçtiğimiz günlerde Duru reklam çekimleri ile gündemdeydi. 

Alina Boz'un Reklam Çekimleri

Bir şelale kıyısında, doğanın bağrında yapılan çekimlerde, Alina Boz'un sade, duru, doğal güzelliği ile markaya çok yakıştığı konuşuldu. Alina Boz, Instagramda da büyük ilgiyle takip edilen güzel oyuncu, sadeliği ve mütevazi kişiliği ile de beğeniliyor. Alina Boz makyajsız fotoğraf vermekten de hiç çekinmiyor.

Sıfır makyajlı sade haliyle vermiş olduğu fotoğraf çiçek filtresi ekleyen oyuncunun doğal güzelliğini gösteren pozuna hayranları bayıldı. Oyuncunun doğal hali de makyajlı hali arasında neredeyse hiç fark yok gibi duruyor. İki hali de ayrı ayrı güzel.

Özge Özder'in Sevimli Kızı Eva

Ünlü oyuncu şu sıralar oldukça yoğun tempoda yaşıyor. Kızı Eva ile set arasında gidip geliyor. Şubat ayında dünyaya gelen kızı Eva Luna'yı dolaştırmaya çıkarıyor. Havaların güzel olmasıyla Eva'yı gezdiren Özge Özder örgü hırkası ve kafasında şapkasıyla tatlı kızının resmini instagramda paylaştı. Doğumdan üç dört hafta sonra Sadakatsiz'deki işine tekrar dönen oyuncu, set bitiminde Eva Luna'ya gidiyor.

Hayranları oyuncunun sevimli kızının resimlerini görmek istediklerini mesajla bildiriyorlar. Özge Özder de hayranlarının isteklerini geri çevirmiyor eşi Sinan Güleryüz ile beraber çektikleri pozları, videoları, sevenleri için paylaşıyor. Minik Eva'nın çok tatlı göründüğü fotoğraf beğenildi. Örgü hırkası başındaki şapkası ile uyum sağlamış, çok güzel bir pozla pusetin içinde oturuyor. 

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber