Manisa Organize Sanayi'de korkutan yangın

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir palet fabrikasında geç saatlerde yangın çıktı. Paletlerin depolandığı alanda birden yükselen alevleri gören işçiler durumu yetkililere haber verdi. Yangın bir saatlik çalışma sonucu söndürülebildi.

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Manisa Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde faaliyet gösteren bir palet fabrikasında 23.30 sıralarında yangın çıktı.

Paletlerin depolandığı alanda birden alevlerin yükselmesi sonrası işçiler durumu Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bildirdi. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği yangın bölgesinde 112 Acil Servis ekipleri de hazır bulunurken Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Ekipler yangına hem fabrikanın içinden hem de merdivenli araç ile çatı kısmından müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınırken soğutma işlemlerine devam ediliyor. Yangın nedeniyle yaralanan olmazken yangının kesin çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

İHA

Borsa İstanbul'da en çok kazandıran, kaybettiren hisse senetleri Onur Yüksek Teknoloji (ONRYT) kaç lot verir, halka arz ne zaman? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Sonraki Haber