Manchester United artık tuttuğunu koparamıyor

Bir zamanlar tüm futbolcuların rüyalarını süsleyen Manchester United, bu yaz transferde bir türlü istediği isimleri alamadı. Sadece Hollandalı genç orta saha oyuncusu Donny van de Beek'e imza attırabilen United, eski şaşalı günlerini mumla arıyor.

Transfer penceresinin kapanmasına 3 gün kala Manchester United'ı sıkıntı bastı. Dünyanın en zengin kulüpleri listesinde 30 yıldır en üst sıralarda bulunan İngiliz kulübü, buna rağmen transferde eski gücünde değil. Teknik direktör Ole Gunnar Solksjaer yönetimindeki Kırmızı Şeytanlar bu yaz tek transfer yapabildi. İsmi United'la anılan yıldızlar bir türlü kadroya katılamadı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti" 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar...