Mame Thiam Diyarbakır'da bir köy okulunu yeniletti

Diyarbakır'da görev yapan bir köy öğretmeni, Fenerbahçe'nin Senegalli yıldıza Mame Thiam bir gün bir mektup yolladı. Köy okulunun şartlarını anlatan öğretmene Mame Thiam Vakfı aracılığıyla ulaşan golcü futbolcu okulu baştan aşağı yeniletti.

This browser does not support the video element.

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mame Thiam, Diyarbakır'da bir köy okulunu yeniletti. 28 yaşındaki yıldızın kurduğu Mame Thiam Vakfı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bir öğretmenin gönderdiği mesaj üzerine Diyarbakır'da bulunan Baltacı Köyü İlkokulu'nu yeniledik. Okulu 1 hafta içinde yüz yüze eğitime elverişli hale getirebildiğimiz için gururluyuz, iyi dersler çocuklar" ifadeleri kullanıldı.

Sucu Çocuk müziğinin etkileyici müziğiyle birlikte hazırlanan videoda okulun yenileme çalışmalarıyla ilgili videoya da yer verildi. 

Forma giydiği son 6 Süper Lig maçında 4 gol atan forma santrfor, bu sezon transfer olduğu Fenerbahçe'de 19 lig maçında 6 gol, 4 asistle oynuyor.

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!