Bugün İstanbul'da bir alt geçit!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde etkisini gösteren sağanak yağış bir alt geçitin suyla dolmasına neden oldu. Bir taksi sürücüsü, su basan alt geçitte aracıyla mahsur kaldı. Otomobilinin üzerine çıkarak yardım bekleyen sürücü, kepçe yardımıyla kurtarıldı. Vatandaşlar, günlerdir sosyal medya üzerinden 'Nasıl başladı? / Nasıl bitti?' akımına uygun paylaşım yaparak kentte su baskınlarının önlendiğini açıklayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Olay saat 11.30 sıralarında Büyükbakkalköy Mahallesi’nde meydana geldi. Taksi sürücüsü Mehmet Albayrak, aracıyla bir süre seyir halinde ilerledikten sonra Çiftlik Yolu üzerinde bulunan bir alt geçitten geçmek istedi. 

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!