Malatya'da ödüller sahiplerini buldu...

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali’nde, yönetmenliğini Mahmut Fazıl Coşkun’un yaptığı Anons filmi Ulusal Yarışma’da ‘En İyi Film’ ödülünü alırken, Ognjen Glavonic’in yönettiği ‘The Load’ (Yük) ise Uluslararası Yarışmada en iyi film seçildi.

9 Kasım’da başlayan 8. Malatya Uluslararası Film Festivali, ödül töreni ile sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda kırmızı halı geçişi ile başlayan ödül gecesinde sunuculuğu Yekta Kopan yaptı. Çok sayıda sinemaseveri bir araya getiren festivale Malatyalılar da büyük ilgi gösterdi. Festival Direktörü Suat Köçer’in teşekkür konuşması ile başlayan gecede ilk ödül Uluslararası Kısa Metraj dalında ’The Teacher’ filmine verildi. Ödülü, Filistin Kültür Bakanlığına bağlı sinema bölümünün direktörlüğünü yürüten Lina Bokhary, filmin yönetmeni Maxim Elagin’e takdim etti. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!