Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme! Polis o isimleri arıyor

Beşiktaş eski yöneticisi ve Ece Erkin'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcoğlu, dün gece saatlerinde restoranda silahlı saldırıya uğradı. Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği saldırının soruşturması sürerken, Superhaber yeni bilgilere ulaştı.

Ece Erken'in eşi Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcoğlu, dün gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti. Superhaber kanlı infazın soruşturmasıyla ilgili yeni bilgilere ulaştı.

TETİĞİ ÇEKEN KİŞİ DREJ ALİ'NİN YEĞENİ KADİR YASAK ARANIYOR

Polisler tetiği çeken kişi olarak Ali Yasak'ın yeğeni Kadir Yasak'ı arıyor. Emniyet güçlerinin aynı masada avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile konuşan Ali Yasak (27), Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ı da aradığı öğrenildi. Cinayet sonrasında Uğurcan Bilge ve Gökhan Karakan yakalanmıştı.

2 MİLYON LİRA PARA İSTEDİLER

İddialara göre, bahis ile ilgili bir mülk satışından doğan anlaşmazlığın çözülmesinde araya giren Kadir Yasak'ın, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan 2 milyon TL para istediği ancak 100 bin lira teklif edilince de tartışma çıktı.

SALDIRI BÖYLE GERÇEKLEŞTİ

Yine elde edilen bilgilere göre, cinayet şöyle gerçekleşiyor: Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Kulübü eski Başkanı Fikret Orman ile Serkan Yazıcı adlı kişiyi yolcu ediyor. Geri dönerken kendilerinin oturduğu masada oturan Kadir Yasak ve arkadaşlarının, "Biraz konuşabilirmiyiz" şeklinde seslenmeleri üzerine masaya giderek oturuyor. Burada tartışma çıkıyor ve masa altından ateş edilmesi ile Mahmutyazıcıoğlu yaralanıyor.

Beşiktaş gelecek sezon Avrupa'nın dışında kalabilir! Fransız aktör, cinsel saldırı suçlamalarıyla gözaltına alındı Kayınvalideye yapılan bu davranış affedilmedi
Sonraki Haber