Mahkum deneyimi yaşamak için bakın ne yaptılar!

Güneydoğu Asya ülkesi olan Tayland, kültürünün bilinmeyen özellikleri ile şaşırtmayı başarıyor. Fil dışkısı ile üretilen kağıttan maymunlar için yapılan festivale, mahkum gibi hissetmek için yapılan hapishane otellerinden şişelerden yapılan tapınağa kadar kendine özgü birçok kültürel özelliği ile turistler tarafından oldukça ilgi çekiyor. İşte yalnızca Tayland’da görebileceğiniz ilginç özellikler...

Tayland’da sevimli dostlarımız köpekler için oluşturulmuş bir kafe var.

Sıra dışı yerlere düşkünseniz ve aynı zamanda da köpekleri seviyorsanız Tayland’da tam size göre bir yer var. Tayland’a iyi bir adım olarak “Corgi Café“yi tercih edebilirsiniz. Başlangıçta kafe sahiplerinin 2 köpeği vardı ve onların da 7 adet yavrusu oldu. Ardından köpek sayıları artmaya başladı ve sahipleri de bu sevimli dostlarının eğlencesini herkesle paylaşmak istedi ve böyle bir yer açtı. Birbirinden lezzetli yemeklerinizi yerken köpeklerle neşenizi katlayabilirsiniz.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!