Mahkum 18. bölüm fragmanı! Mahkum 17. bölüm kesintisiz tek parça

Mahkum 18. bölüm fragmanı izlenmek için merakla bekleniyor. FOX TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisinin son bölümünün tamamı kesintisiz tek parça halinde Youtube platformunda yayınlanıyor. İşte, Mahkum 17. bölüm full izle linki…

Mahkum 18. bölüm fragmanı izlenmek için dizi severler tarafından araştırılıyor. Başrollerinde Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun oynadığı Mahkum dizisinin son bölümü 14 Nisan Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Mahkum 17. bölüm özeti

Mahkum son bölümünde; Fırat ile Barış ikilisi canları pahasına mücadele vererek çocuklarının hayatlarını zorda olsa kurtarır. Verdiği savaşla beraber kızına kavuşan Fırat için artık bambaşka bir hayatın kapıları açılmış ve Barış Yesari davasını bitirmesinin de zamanı gelmiştir.

Cemre ve arkadaşlarının da yardımı ile harekete geçen Fırat, kendi uyguladığı yöntemlerle Barış’ın işlediği cinayetler hakkında delil toplamaya başlamıştır. Ve hiç beklemediği bir anda da cinayet bıçağının da ortaya çıkmasıyla, Fırat adına zaferin kapıları sonuna kadar açılmıştır.

Fırat’a karşı Sinyor ile iş birliği yapan Barış da Fırat’ın cinayet davalarıyla ilgili somut adımlar atması sonrasında tamamen köşeye sıkışmıştır. Büge’nin de Zeynep cinayetini öğrenmesiyle iyiden iyiye sarsılan Barış, bir yanda özgürlüğü diğer yanda sevdiği kadın arasında kalmıştır. Dört duvar arasına girmemeye kararlı olan Barış, tehlikeli sulara geri dönmeye karar verir. Yeraltında savaşmaya devam eden Fırat ve Barış, mutlak sona doğru yol almaya başlamışlardır.

Acun Ilıcalı son düzlükte yeni kuralları açıkladı! İşte fragman... 20 yerinden bıçakladılar aracıyla ara sokağa bırakıp kaçtılar G.O.R.A. devam filmi ile geliyor...
Sonraki Haber