Mahkum 15. bölüm fragmanı ön izleme

Mahkum 15. bölüm fragmanı dizi severler tarafından merakla takip ediliyor. 17 Mart akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum son bölümünde; Fırat sonunda kızı Nazlı’ya kavuştu mu? İşte, Mahkum 15. bölüm ön izleme…

Mahkum 15. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Perşembe akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum son bölümünde; Sinyor’un ayak sesleri daha da yaklaşırken Barış’ın endişeleri de büyümüştür. 

Bıçağı alan gizemli kişinin ardından Fırat için karar verilir. Ona tıpkı Zeynep’e baktığı gibi gizemli bir son hazırlığı yapmıştır. Gizemli kişiden, bıçaktan artık umudunu tamamen kesen Fırat için geriye kızı Nazlı'yı kaçırmak kalmıştır.

Arkadaşlarıyla yol ayrımına giderken, suçlu olmayı kabullenerek Nazlı’ya kendisine yeni bir hayat kurmayı planlamaktadır. Barış'ın infaz kararından habersiz olan Fırat, kızı Nazlı'ya kavuşabilecek midir?

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber