Mahalleyi çamaşır suyuyla yıkadılar

Adana’nın Kozan ilçesinde yalnız yaşayan Ebubekir Tatar’ın evinde ölü bulunmasından sonra mahalle sakinleri koronavirüs paniği yaşadı. Koronavirüs korkusu yaşayan vatandaşlar mahalleyi çamaşır sularıyla yıkadı.

This browser does not support the video element.

Kozan'da yalnız yaşayan Ebubekir Tatar, dün evinde ölü bulundu. Yetkililer koronavirüs tedbiri kapsamında aşırı kilolu olan Tatar'ı evinden vinçle çıkararak mezarlığa defnedilmesini sağladı.

Üç gün önce öldüğü anlaşılan Tatar'ın ardından mahalle sakinlerini koronavirüs paniği sardı. Mahallenin yetkililer tarafından dezenfekte edilmesine rağmen vatandaşların içi rahat etmedi.

Ölen şahsın koronavirüs şüphesi taşıması ve çevrede oluşan dayanılmaz kokudan şikayetçi mahalleli ASKİ ekiplerinin yardımı ile kaldırımları ve yolları çamaşır suyu ile temizledi.

Ebubekir Tartar'ı çok sevdiklerini ve vefatına üzüldüklerini kaydeden mahalle sakinleri cenazenin 3 gün evde kalması ile mahallede dayanılmaz bir koku olduğunu ifade ederek koronavirüs şüphesinin kendilerine büyük korkuya neden olduğunu ifade ettiler.

Turkovac aşısı nasıl elde ediliyor? Aşının içinde ne var? Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem Tüm dünyanın beklediği haberi 'müjde' diyerek duyurdu! Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı Aşı olmayanlara kısıtlama çağrısı yapan Gülbin Tosun aşı karşıtlarının hedefi oldu Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı