Mahalleli etek giydirip döve döve dolaştırdı! / VİDEO

İstanbul Alibeyköy'de sokakta uyuşturucu sattığı öne sürülen bir kişi, mahalledeki bir grup tarafından yakalandı. Etek giydirilen şüpheli, dövüle dövüle sokakta dolaştırıldı. Görüntülerin yayınlanmasının ardından emniyetten yapılan açıklamada, görüntülerin bir sene öncesine ait olduğu belirtildi.

İstanbul Alibeyköy'de sokakta uyuşturucu sattığı öne sürülen bir kişi, mahalledeki bir grup tarafından yakalandı. Etek giydirilen şüpheli, dövüle dövüle sokakta dolaştırıldı.

İddiaya göre Alibeyköy'de sokakta uyuşturucu sattığı iddia edilen bir kişi, mahalledeki bir grup tarafından yakalandı.

Polise haber vermelerine rağmen ilgilenilmediğini öne süren grup, 'torbacı' olduğunu öne sürdükleri kişiye etek giydirdi.

30 yaşlarındaki şüpheli, 5-6 kişilik grup tarafından sokakta dövüle dövüle dolaştırıldı. Grup üyeleri o anları da cep telefonuyla kaydetti.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Görüntülerin medyada yer almasının ardından emniyetten konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Görüntülerin bir yıl öncesine ait olduğunun ifade edildiği açıklamada, görüntüyü yayınlayan sosyal medya hesabının sahibinin ise Van Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu, ve Zeytinburnu'nda organize suç örgütü yöneticiliği yaptığının tespit edildiği belirtildi.

Halkbank'tan ABD'de açılan ikinci hukuk davasına ilişkin açıklama Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... Beşiktaş'ta yıldız oyuncu kritik karşılaşmada yok
Sonraki Haber