Mahallelere içerisi asit dolu variller bırakıldı: 20 küçükbaş yaralandı

Konya'nın Selçuklu ve Karatay ilçelerinde boş arazilere bırakılan içerisinde sülfürik asit, reçine solüsyonu ve çeşitli atık yağ olan variller bölgedeki 20 küçükbaşın ayaklarından yaralanmasına sebep oldu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, çevre güvenliğini alarak varilleri bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Varilleri kamyonla boş arazilere bırakan 3 sürücü yakalandı. Varilleri 6 kamyon halinde farklı bölgelere bıraktıklarını itiraf eden 3 kişi tutuklandı.

Konya'da merkez Selçuklu ilçesi Kayacık Mahallesi yakınlarında boş arazi üzerine atılan kimyasal maddelerden 20 adet küçükbaş hayvanın zarar gördüğü ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!