Mağazadaki kasiyerin cep telefonunu işte böyle çaldı

Fatih’teki bir kadın giyim mağazasına gelen şüpheliler, 8 bin TL değerindeki telefonu çalarak kayıplara karıştı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Olay, geçtiğimiz günlerde Ali Kuşçu Mahallesi’nde bulunan bir kadın giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, mağazada çalışan kasiyer, müşterilerin kasaya gelmesi üzerine kasanın başına geçti. O sırada kadın şüpheli, kasiyerin telefonunu masanın üstünden alarak elinde bulunan elbisenin altına sakladı. Telefonu alan şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştı. İş yeri çalışanları, mağazada bulunan iki kişinin çalışanların dikkatini dağıtmak için şüpheli kadına yardım ettiğini söyledi. Mağazadaki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

OLAY ANI KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde mağaza kasiyerinin kasada müşterilerle ilgilendiği görülüyor. O sırada bir kadın şüpheli masada duran telefonu elbisenin altına saklayarak mağazadan uzaklaşıyor.

(İHA)

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!