Maddi güvencesi olmayan kiracıları sevindiren gelişme! Kira yardımı yapılacak...

Koronavirüs pandemisi ile birlikte maddi zorluk yaşayan vatandaşlar için büyük kolaylıklar sağlayan uygulamalar her geçen gün artıyor. Son olarak da maddi güvencesi olmayan aileler için düzenlenen 'kira yardımı ödemesi' netlik kazandı. Yardım almak isteyen vatandaşlar da bu gelişmeyle birlikte nereye nasıl başvuracaklarını araştırmaya başladı. İşte Kira yardım ödemesi detayları...

Takvim'de yer alan habere göre;  devletin para yardımları programı arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı üzerinden yapılan kentsel dönüşüm kira yardımı programı da yer almaktadır. Bu program dahilinde durumu olmayan vatandaşlara hem kira yardımı hem taşınma desteği ödemeleri yapılacak.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!