Maçka'da büyük operasyon devam ediyor

Trabzon'un Maçka İlçesi kırsal kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırında Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edildiği olayın ardından ormanlık alandan kaçak terörist grubu yakalamak için başlatılan kapsamlı operasyon sürüyor.

Trabzon'un Maçka İlçesi kırsal kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırında Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edildiği olayın ardından ormanlık alandan kaçak terörist grubu yakalamak için başlatılan kapsamlı operasyon sürüyor. Maçka İlçesi Vazelon Manastırı Mevkii'ndeki bir evden erzak çalan PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Ferhat Gedik ile Eren Bülbül’ün şehit olduğu olay sonrası güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede başlatılan operasyonlarına devam ediliyor. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ve Jandarma Özel Harekat timleri, dağlık ve ormanlık alanda kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için sarp ve ormanlık alanda zor şartlarda araziyi karış karış tarıyor.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! Benzine ve motorine indirim geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar...