Mabel Mabel Matiz'den ilginç ilan! "Sadece bir kere ele alındı" diyerek satışa çıkardı

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, "Sadece bir kere ele alındı" notuyla Altın Kelebek Ödülü'nü bir e-ticaret sitesinde 5 TL'ye satışa çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Töreni'nde birçok kategoride yılın en iyileri seçildi. 

Hem 'En İyi Erkek Şarkıcı' hem de 'En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı' dallarında aday gösterilen Mabel Matiz törenden eli boş döndü. Bu duruma tepki gösteren Mabel Matiz, ilginç hamlesiyle gündem oldu.

'ALTIN KELEBEK' ÖDÜLÜNÜ SATIŞA ÇIKARDI!

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, "Sadece bir kere ele alındı" notuyla Altın Kelebek Ödülü'nü bir e-ticaret sitesinde 5 TL'ye satışa çıkardı.

Ünlü müzisyenin verdiği ilanda yer alan "Sahibinden satılık kelepit Altın Kelebek. Sadece bir kere ele alındı. Alındığı günden beri kolide duruyor, çiziği bile yok. En iyi klip, 2019... Toplu satın alım için mesaj atabilirsiniz" ifadeleri dikkat çekti. Mabel Matiz, 2019'da En İyi Klip ve En İyi Erkek Şarkıcı ödüllerini almıştı.

REYNMEN ÖDÜLLERİNİ ÇÖPE ATMIŞTI!

Ünlü şarkıcı Reynmen'de Altın Kebek Ödül Töreni'nden ödül alamamasına ilginç bir hareketle tepki göstermişti. Reynmen, önceki yıllarda aldığı ödülleri çöpe atarak gündem olmuştu.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber