Lütfü Savaş ve CHP, Fatih Altaylı'yı adeta çıldırttı: "Dansözlük, kaşarlaşma..."

Gazeteci Fatih Altaylı'yı CHP'de yaşanan Lütfü Savaş'ın adaylığı konusundaki kriz ile ilgili sert ifadeler kullandı. Altaylı "Genel Başkan benim adıma böyle bir şey söylese, başkanı ararım al o adaylığını ne yapıyorsan yap derim ve istifa ederim. Haysiyetli insanların yapması gereken budur" dedi.

This browser does not support the video element.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşanan adaylık krizleri sonrası gazeteci Fatih Altaylı sert ifadelerle partiyi, Genel Başkan Özel'i ve Lütfü Savaş'ı eleştirdi.

Fatih Altaylı Lütfü Savaş ile ilgili sert ifadeler kullandı:

"Daha iyisini arıyoruz bulamıyoruz" cümlesinden daha kötü bir laf olamaz. Özgür Özel vatandaşa diyor ki; Biz koyun bulamadık size Abdurrahman Çelebi verdik. Koyun arıyoruz ama bulursak inşallah. Bulamazsak Abdurrahman Çelebi ile idare edeceksiniz demeye getiriyor. Bu kadar yanlış bir siyasi söylem ben hayatımda görmedim

Genel Başkan benim adıma böyle bir şey söylese, başkanı ararım al o adaylığını ne yapıyorsan yap derim ve istifa ederim. Haysiyetli insanların yapması gereken budur. İstifa et kardeşim. "Ben çekiliyorum ne haliniz varsa görün" de. Ama bu siyasette böyle bir kaşarlaşma da var. "

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!