Los Angeles Clippers, Batı Konferansı final serisinde durumu 2-1 yaptı

Kawhi Leonard'sız Los Angeles Clippers'ın güçlü Phoenix Suns karşısında direnişi sürüyor... Tyronn Lue'nun takımı Batı Konferansı final serisinin 3. maçını kazanarak durumu 2-1 yaptı. Serinin 4. maçı da Staples Center'da oynanacak.

NBA Batı Konferansı final serisinde Phoenix Suns'ı 106-92 yenen Los Angeles Clippers, serideki ilk maçını kazanarak durumu 2-1 yaptı. Clippers böylece tarihinin ilk konferans finali galibiyetine ulaştı.

Los Angeles ekibinde süper yıldız Kawhi Leonard bu maçta da sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. All-star forveti Paul George, 27 sayı, 15 ribaund ve 8 asistle sahanın en etkili ismi olurken, Reggie Jackson 23 sayı, Hırvat pivot Ivica Zubac ise 15 sayı, 16 ribaundluk katkıda bulundu.

George, son 20 sezonda, 16 play-off maçında da 20 sayıyı geçen 4. olarak müthiş bir istatistiğe imza attı.

Suns'ta Deandre Ayton 18 sayı, 9 ribaund, ilk 2 mücadelede oynayamayan veteran guard Chris Paul 15 sayı, 12 asist, 3 top çalma ve sayı makinesi Devin Booker da 15 sayı, 5 ribaund, 5 asistle mücadele etti.

NBA'de Doğu Konferansı final serisinde ise Atlanta Hawks'ın Milwaukee Bucks karşısında 0-1 üstünlüğü bulunuyor.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber