Lokman Hekim'den ömrü uzatan limon suyu sarımsak kürü! Damar tıkanıklıklarına mucize etki!

Efsanevi bir kişiliğe sahip olan Lokman Hekim, ölümsüzlük iksiri ile anılmaktadır. Kur’an-ı Kerim’de ve halk efsanelerinde adı dillerden dile dolaşan Lokman Hekim’in sarımsakla özdeşleşen ve ömrü uzatan ve ölümsüzlük iksiri adı verilen tarifi her daim merak edilmektedir. İşte, Lokman Hekim’in limon suyu sarımsak kürü…

Lokman ya da Lokman Hekim olarak bilinen Kur’an-ı Kerim ve halk efsanelerinde sık sık adı geçen bu kişi İslam alimleri tarafından peygamber olduğu yönünde görüş bildirilmiş ve adından da bahsedilmiştir. Lokman Hekim’in ölümsüzlük iksirini bulduğu ancak bu formülü kaybettiğine dair efsaneler ortaya çıkmıştır. Lokman Hekim’in limon sarımsak kürü ise bu ölümsüzlük iksiri olarak gösterilmiş ve ömrü uzattığına dair bilgiler vermiştir.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"