Liverpool, Mane'nin alternatifini Portekiz'de buldu: Yeni bir rekor kırmaya hazırlar

Premier Lig'de şampiyonluğu son maçta Manchester City'ye kaptıran Liverpool, transferde önceliği hücum hattına verdi. Sadio Mane'nin Bayern Münih'e gitmesi beklenirken, Liverpool, yıldız oyuncunun alternatifini Portekiz'de buldu. Jürgen Klopp'un takımı, Benfica forması giyen Darwin Nunez için 85 milyon sterlini gözden çıkardı.

Premier Lig devi Liverpool, Mane'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı alternatifi Portekiz'de buldu. Şampiyonluğu son hafta Manchester City'ye kaptıran Liverpool, hedefine Benfica forması giyen Darwin Nunez'i aldı.

Bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran Nunez için van Dijk'a ödenen 75 milyon sterlinden daha fazla bir bedelin ödenmesi bekleniyor. Liverpool'un bu transfer için 85 milyon sterlini gözden çıkardığı öğrenildi. Teknik Direkör Jürgen Klopp'un Portekizli golcünün transferi için istekli olduğu kaydedildi.

Bu sezon 41 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu 34 gole imza attı. Genç golcü için Manchester United'ın da devrede olduğu belirtiliyor.

BAYERN MÜNİH'İN İLK TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Öte yandan Bayern Münih Senegalli yıldız Mane için Liverpool'a ilk teklifini sundu. İngiliz ekibi 25 milyon sterlinlik ilk teklifi reddetti. Alman devinin, golcü oyuncu için daha yüksek bir teklif sunması bekleniyor. Liverpool'un 30 milyon sterlinden aşağı bir teklifi kabul etmeyi düşünmüyor.

Galatasaray taraftarından derbiye özel hazırlık! Görsel şölen... Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadı mı? Merkez faizde ne karar alacak?
Sonraki Haber