Listenin başında Seda Sayan var! İşte Fransız Askısı estetiği yaptıran ünlü isimler

Son dönemde oldukça popüler bir hale gelen Fransız Askısı yöntemi ünlü isimler tarafından da büyük ilgi görüyor. Ameliyatsız yüz gerdirme operasyonu olarak bilinen bu yöntemi ilk olarak Seda Sayan uygulamış sonrasında ise Serap Paköz, Işın Karaca, Songül Karlı gibi isimler de aynı operasyonu geçirmişlerdi. Son olarak Hande Yener ve yakın arkadaşı şarkıcı Berksan da sosyal medyadan Fransız Akısı operasyonu yaptırdığı anları yayınladı. İşte Fransız Askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren ünlü isimler...

Yurt dışında büyük bir talep gören estetik uygulaması 'Fransız Askısı' modası Türkiye'de de talep görüyor. Medikal iplerle yüzü gerdirme işlemi olan Fransız Askısı ameliyatsız bir işlem olması nedeniyle son dönemde popüler hale geldi. Ünlü isimlerin de tercihi olan bu yöntemi hangi isimlerin yüzüne uygulattığı ise merak konusu oldu.

İşte Fransız Askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren sanat camiasının ünlü isimleri...

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!