Lise bahçesi savaş alanına döndü! Yerde birbirlerini tekmelediler...

Şanlıurfa'da Adnan Menderes Anadolu Lisesi bahçesinde iki öğrenci grubu arasınan kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu anlarda öğrenciler yerde birbirini tekmeledi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 1 öğrenci yaralandı.

This browser does not support the video element.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan Adnan Menderes Anadolu Lisesi bahçesinde bir okula yakışmayacak olaylar yaşandı. 

KAVGANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

İki öğrenci grubu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

YERDE BİRBİRLERİNİ TEKMELEDİLER

Büyüyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce ortalık savaş alanına döndü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada öğrenciler yerde birbirlerine vurmaya devam etti. Kavgaya müdahale eden öğretmenler de öğrencileri ayırmakta zorlandı.

KIZ ÖĞRENCİLER CEP TELEFONU KAMERASINA KAYDETTİ

Kavgada bir öğrencinin bıçaklanarak yaralandığı belirtilirken, okula polis ekipleri çağrıldı. Öğrencilerin kavgası kız öğrenciler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim