Lionel Messi Dünya Kupası finalinde de kırılması güç bir rekora imza attı!

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin'in Fransa ile oynadığı maça ilk 11'de başlayan Lionel Messi, 26 müsabaka ile Dünya Kupası tarihinde en çok maça çıkan futbolcu oldu.

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Dünya Kupası'nda en fazla forma giyen ve süre alan futbolcu olarak tarihe geçti.

Lusail Stadı'nda oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Fransa'ya karşı sahaya çıkan 35 yaşındaki Messi, turnuvada 26. kez forma giyerek Alman futbolcu Lothar Matthaus'u geride bıraktı.

Rekoru kırılan Almanya'nın efsane ismi Lothar Matthaus ise, "Rekora sahip olduğum için mutluydum ama kırılıyor... Yine de bunu Messi'nin kıracak olması beni mutlu ediyor." dedi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...