Linet’in ardından Deniz Seki de TikTok'taki dans akımına uydu

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti ile şarkıcı Linet'in ardından son olarak Deniz Seki de TikTok'taki dans akımına uydu. Kuliste hazırlık yaptığı sırada çekilen eğlenceli anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaşan Deniz Seki'nin dans şovu kısa sürede sosyal medyada trend oldu.

This browser does not support the video element.

Deniz Seki'de TikTok dans akımına katıldı. Kuliste makyaj yaptığı sırada birden dans etmeye başlayan Deniz Seki son günlerde popüler olan TikTok dans akımına dahil oldu. Eğlenceli anlarını ''Biz çok eğleniyoruz'' notuyla Instagram'dan takipçilerinin beğenisine sunan Deniz Seki kısa sırada gündem olmayı başardı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Deniz Seki'nin paylaşımını eğlenceleri bulurken bazıları ise anlam veremedi. Deniz Seki'nin dansı sosyal medyayı ikiye böldü. Linet ve Deniz Seki'nin hayranları sosyal medyada 'hangisi daha güzel dans etmiş' yarışına girdi.

 

Deniz Seki'nin paylaştığı dansın benzerini daha önce Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile şarkıcı Linet de yapmıştı. Linet, dans videosunda giydiği kırmızı eşofmanla Şener Şen'in Hababam Sınıfı'nda canlandırdığı Badi Ekrem'in eşofmanına benzetilmişti.

Alina Boz'dan 'Galatasaray'a küfür' açıklaması! "Açıkça belli" Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki!