Lila Kağıt kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne?

Lila Kağıt, SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'Lila Kağıt halka arz' veya 'Lila Kağıt halka arz ayrıntıları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Lila Kağıt kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Lila Kağıt halka arz detayları haberimizde...

Lila Kağıt, hijyenik temiz kağıt alanında 2006 yılında kurulan bir şirkettir. Şirket, yıllık 271 bin ton kağıt üretim kapasitesi ve 300 bin metrekarelik bir üretim tesisi ile sektörde öne çıkmaktadır. Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük oyuncularından biri olan Lila Kağıt, Sofia, Maylo, Ultraberrak ve Nua markalarıyla tuvalet kağıdı, kağıt havlu, mendil, peçete gibi hijyenik temizlik ürünlerini tüketicilere sunmaktadır. Şirket, ürünleriyle 80 binden fazla noktada tüketicilere ulaşmanın yanı sıra, 5 kıtada 80'den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. İstanbul Sanayi Odası'nın en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde de ilk 200'e girmeyi başarmıştır. Peki, Lila Kağıt kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? 

LİLA KAĞIT HİSSE FİYATI NE KADAR?

Lila Kağıt, halka arz fiyatını 37,39 TL olarak belirlemiştir. Halka arz tarihi, onaylı izahname yayınlandıktan sonra netleşecektir. Şirketin halka arzının büyüklüğü 4,48 milyar TL olarak belirlenmiştir. Halka arzda, taslak izahnameye göre bireysele eşit dağıtım yapılacaktır.

LİLA KAĞIT HALKA ARZ NE ZAMAN?

Halka arz tarihi, onaylı izahname yayınlandıktan sonra netleşecek.

LİLA KAĞIT HİSSE KODU NE?

Lila Kağıt, hisse kodu henüz belirlenmedi.

LİLA KAĞIT HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ

Halka arz büyüklüğü 4,48 milyar TL olarak belirlendi.

LİLA KAĞIT KAÇ LOT VERİR?

Halka açıklık oranı %20,33 ve toplamda 120 milyon adet lot dağıtılacak.

LİLA KAĞIT KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Katılım endeksine uygunluk onaylı izahname yayınlandıktan sonra netlik kazanacak.

LİLA KAĞIT EŞİT Mİ DAĞITILACAK?

Halka arz, taslak izahnameye göre bireysele eşit dağıtım şeklinde gerçekleşecek.

İstanbul'da elektrik olmayacak: O bölgelere dikkat! Çılgın Sayısal Loto sonuçları 6 Mayıs 2024! Reyting sonuçları: 6 Mayıs Pazartesi! Reytinglerde kim birinci oldu?
Sonraki Haber