Leyla Çiftkurt'un ölüm nedeni otopsi sonucunda belli olacak

Sosyete camiasının ünlü ismi Aslı Çetiner ile iş insanı Tahsin Çiftkurt'un kızları Leyla Çiftkurt, Londra'daki evinde ölü bulunmuştu. 24 yaşındaki Leyla’nın ölü bulunmasıyla ilgili polisin ilk tespiti 'ani kalp durması' oldu. Genç yaşta hayata vede eden Leyla Çiftkurt'un ölüm nedeni otopsi ile ortaya çıkacak.

Sosyetenin ünlü ismi Aslı Çetiner ve işadamı Tahsin Çiftkurt’un kızları Leyla, eğitimini sürdürdüğü Londra'daki evinde ölü bulunmuştu. Leyla'nın ölü bulunmasıyla ilgili polisin ilk tespiti, ani kalp durması. Kalp durmasının, gizli bir rahatsızlık mı, yoksa tetikleyici bir nedenden mi kaynaklandığı ise yapılan otopsi sonucunda ortaya çıkacak.


SOSYETE CAMİASI YASTA

Aslı Çetiner'in, işadamı Tahsin Çiftkurt'tan olan kızı Leyla Çiftkurt, üniversite eğitimini sürdürdüğü Londra'daki evinde ölü bulunmuştu. Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; Ölümle ilgili sır perdesi halen aydınlatılamadı. İngiliz polisi, Leyla'nın ölüm nedeni olarak ani kalp durmasını gerekçe gösterdi.

BUGÜN OTOPSİ YAPILACAK

Ancak genç kızın kalbinin gizli bir rahatsızlık nedeniyle mi yoksa tetikleyici bir nedenle mi durduğunu belirleyemedi. Çiftkurt'un ölümüyle ilgili kesin bilgiye bugün yapılacak otopsi sonrası ulaşılacak.

Sassuolo Serie A'da bitime 1 hafta kala lige veda etti Borsa İstanbul'da en çok kazandıran, kaybettiren hisse senetleri Onur Yüksek Teknoloji (ONRYT) kaç lot verir, halka arz ne zaman?
Sonraki Haber