Levent Üzümcü'ye İBB'den sahne kıyağı!

Gezi olayları sırasındaki provokatif tutumu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan nefreti ile bilinen oyuncu Levent Üzümcü'ye Ekrem İmamoğlu'ndan sahne kıyağı geldi... AK Parti döneminde Şehir Tiyatroları'ndaki görevine son verilen Levent Üzümcü'ye, CHP'li İBB yeniden kapılarını açtı!

Gezi Parkı olayları sırasındaki provokatif girişimlerin baş "aktörlerinden" Levent Üzümcü'nün, İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki görevine 2015 yılında son verilmişti.

AK Parti hükümetine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a nefretini sürekli dile getiren Levent Üzümcü'ye, CHP'li belediyeler kucak açtı.


Levent Üzümcü, önce Şişli Belediyesi'nde Meclis Üyesi oldu, ardından İBB'de de kendisine bir pozisyon açmayı başardı.


Ekrem İmamoğlu yönetimindeki CHP'li İBB, Üzümcü'yü yeniden İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuna aldı. Levent Üzümcü, bundan sonra hem  CHP'li Şişli Belediyesi'nden hem de CHP'li İBB'den maaş alacak.

"ERDOĞAN BENİM CUMHURBAŞKANIM DEĞİL"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısındaki nefret söylemleriyle tanınan Levent Üzümcü'nün, bir gazeteye verdiği röportajda "Hep söylüyorum; ne ben onun cumhuruyum ne o benim başkanım." ifadelerini kullandığı da biliniyordu.

Bayraktar'dan, teröristleri çıldırtacak paylaşım Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı! Galatasaray'da seçim öncesi ilk ayrılık gerçekleşti!
Sonraki Haber